Și noi avem drepturi!

OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ CLASE DE PERFORMANŢĂ LIMBA ENGLEZĂ CLASELE V - XII

Îți dorești să știi suficient de bine limba engleză încât să poți să locuiești, să lucrezi sau să studiezi într-un mediu în care această limbă se vorbește nativ? Profită de toate oportunitățile pe care ți le deschide limba engleză și obtine o certificare internațională a cunoștințelor tale! Este momentul să începi pregătirea pentru examenul Cambridge English. În urma examenului vei obține un certificat internațional eliberat de prestigioasa Universitate Cambridge, care îți poate deschide porțile unui viitor de succes. Pentru ca pregatirea ta să fie eficientă și pentru a putea obține rezultatul dorit, te invităm să urmezi cursul de engleză pentru performanță, de pregătire pentru Cambridge, la Asociația Pro Assisto. Lecțiile se desfășoara într-o atmosferă destinsă și prietenoasă, care încurajează învățarea activă și competitivitatea, de aceea, cu siguranță vei veni la cursuri cu plăcere și vei învăța cu spor. În cadrul cursului, acumulezi noțiuni noi de gramatică și vocabular, îți îmbunătățești abilitățile de comunicare în limba engleză și dobândești mai multă încredere în forțele proprii. Profesorul îți va oferi suportul necesar pentru a înțelege și rezolva exercițiile specifice probelor de examen, ajutându-te să obții progrese vizibile la limba engleză.

Beneficiile cursurilor pentru performanţă la Asociația Pro Assisto:

• Un profesor foarte bine pregătit te va îndruma în descoperirea tainelor limbii engleze şi, pe acest drum, îți va deveni prieten adevărat.
• Metoda de predare bazată pe Teoria Inteligenţelor Multiple asigură în cadrul cursului o atmosferă relaxantă şi plăcută, care te va ajuta să îți atingi potenţialul.
• Resursele tehnologice moderne transformă orele de curs într-o adevărată bucurie – proiecţii, manuale cu suport audio şi video etc.
• Lucrul în grupe restrânse (5 elevi/grupă) face ca fiecare elev să poată beneficia de atenţie sporită şi îndrumare din partea profesorului.


Beneficiile examenului Cambridge English:

• Certificatul Cambridge English îți poate echivala proba de limba engleză pentru admiterea în învățământul liceal cu program intensiv engleză și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat.
• Examenul certifică nivelul de competenţă lingvistică pe Scala Comună Europeană de Referinţă.
• Certificatul Cambridge este valabil toată viața.
• Cambridge English este recunoscut de peste 12.000 de universități, colegii, organizații și instituții guvernamentale din întreaga lume.

Beneficiile cursurilor de engleză pentru performanță:

• Cursul de engleză pentru performanță îți oferă toate informațiile de care ai nevoie ca să treci cu succes de examenul Cambridge: strategii de abordare a exercițiilor, tehnici de redactare a compunerilor, metode de îmbogățire a vocabularului și modalități de a-ți îmbunătăți comunicarea orală.
• Te pregătim să excelezi la toate secțiunile testului Cambridge (Reading & Use of English, Writing, Listening și Speaking)
• La fiecare curs primești feedback, susții teste periodic în urma cărora îți facem recomandări pentru a identifica aspectele care trebuie îmbunătățite.
• Organizăm o simulare a examenului: susții un test complet, în condiții de examen, care îți oferă o evaluare precisă a nivelului la care te afli și te familiarizează cu atmosfera de examen.

Cum sunt organizate cursurile de limba engleză pentru performanţă:

Senior 1 – clasa a 5-a – pregătire pentru Cambridge English Young Learners: Flyers
Senior 2 – clasa a 6-a – pregătire pentru Cambridge English: Key (KET) (echivalează proba de competenţă lingvistică pentru admiterea în clasa a 9-a intensiv engleză)
Senior 3 – clasa a 7-a – pregătire pentru Cambridge English: Key (KET) (echivalează proba de competenţă lingvistică pentru admiterea în clasa a 9-a intensiv engleză)
Senior 4 – clasa a 8-a – pregătire pentru Cambridge English: Preliminary (PET) (echivalează proba de competenţă lingvistică pentru admiterea în clasa a 9-a intensiv engleză)

Expert 1 – clasa a 9-a – pregătire pentru Cambridge English: Preliminary (PET)
Expert 2 – clasa a 10-a – pregătire pentru Cambridge First Certificate in English (FCE) (echivalează proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat)
Expert 3 – clasa a 11-a – pregătire pentru Cambridge First Certificate in English (FCE) (echivalează proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat)
Expert 4 – clasa a 12-a – pregătire pentru Cambridge Advanced Certificate in English (CAE) (echivalează proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de bacalaureat, precum şi admiterea la universităţi din străinătate)

Structura cursului de engleză pentru performanţă:
Senior 1, Senior 2, Senior 3, Senior 4 – 2 şedinţe de 1.5 ore/ săptămână
Contribuție: 40 lei/săptămână
Expert 1, Expert 2, Expert 3, Expert 4 - 2 şedinţe de 2 ore/ săptămână
Contribuție: 50 lei/săptămână

Perioada de desfăşurare a cursului: octombrie 2016 – iunie 2017 (respectându-se vacanțele școlare și sărbătorile legale)
Locul de desfăşurare: sediul Asociaţiei Pro Assisto Câmpia Turzii
Pentru înscrieri, întrebări şi alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la:
Tel: 0755. 825.424 sau 0748.023.580
E-mail: iulia.bindar@yahoo.com sau florianaprahoveanu@yahoo.com

Te așteptăm la Asociația Pro Assisto să experimentezi învățarea printr-o metodă inovativă, prin activități antrenante și interactive în vederea pregătirii examenelor Cambridge!


"ȘI NOI AVEM DREPTURI"
Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului;
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org
PARTENERI:
 
Aprilie 2020
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
30 31 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
arhiva evenimentelor